Three books about Myry Dog

Jouluinen Myry is my debut children´s book as an illustrator/author, published at fall 2019 by Tammi publishers. Second book for the series was publishes at August 2020. Third book appeared at summer 2021.

“Henna Ryynäsen kirjoittama ja kuvittama kirja, joka aloittaa uuden sarjan, on hauskaa luettavaa ja sanojen ilottelua. Kuvituksessa hyödynnetään eri kokoisia kuvia luomaan teokseen rytmiä: luvassa on niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuin rauhallisempiakin hetkiä. Jouluinen Myry on sisimmältään perinteinen lasten joulusatu, mutta se sijoittuu luontevasti ja tunnistettavasti nykypäivään.”

prolastenkirjallisuus.fi

Tuorein tulokas joulukirjojen listalle on todellinen helmi, kaikin puolin täydellinen kirja. Ei pelkkää kimalletta ja lumisateen tai jouluaaton odotusta, vaan vauhdikas ja jännittävä seikkailu ryyditettynä kuvituksella, josta aikuinenkin nauttii täysillä.”

Hemulin kirjahylly, blogi

Kirjan pirteä ja iloinen kuvitus kiehtoo varsinkin pienimpiä lukijoita. Iltasatukirjaksi Myry on mainio, sillä sen kuvissa riittää sopivasti ihmeteltävää.”

vauva.fi

Main characters are Myry, Santa Claus and Magpie Harakka Huttunen. Myry is endlessly loyal to his famous, bearded owner and he’ll do everything in his power to save the day!